Skip to main content

Fairway advocaten zoekt nieuwe roergangers

11 September 2023
WebMaster

Toe aan een (nieuwe) uitdaging? Wij zoeken een advocaat-medewerker en een paralegal (met doorgroeimogelijkheid naar advocaat-stagiair).

Wij zijn een klein kantoor met een focus op (internationaal) contracten-, ondernemings- en vastgoedrecht. Onze klanten komen vooral uit de (internationale) handel en transport en uit de bouw. We staan ze met veel plezier bij, ook met behulp van ons sterke internationale netwerk Eurojuris International.

De medewerker die wij zoeken heeft er zin in om, met onze hulp, een eigen praktijk op te zetten of uit te bouwen. Een afgeronde stage is een voorwaarde, ervaring in een van onze focus gebieden een pre, maar geen must.

De paralegal die wij zoeken is net afgestudeerd in een relevant rechtsgebied en wil zo snel mogelijk aan het echte werk beginnen. Bevalt het wederzijds dan kun je door naar de stage-opleiding.

Meer weten? Bellen! Met een van de partners Frits (010 288 88 15) of Bram (010 288 88 07) of als je liever een medewerker spreekt met Aniek (010 288 88 16).  

Meteen reageren? Dat mag ook: email aan Frits (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en Bram (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) met relevante informatie en overtuigende argumenten waarom wij jou niet kunnen laten lopen!

Meer nieuws