Skip to main content

Aniek Thissen

"Ik voer een zeer gevarieerde praktijk waarbij het belang van de cliënt altijd voorop staat."

Aniek voert een gevarieerde advies- en procespraktijk. Haar focus ligt op het arbeidsrecht, contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht, vaak met een grensoverschrijdend karakter en raakvlakken met het handelsrecht en transportrecht. Tot haar cliënten behoren verschillende soorten ondernemers, werkgevers en werknemers. Geregeld zijn zij actief in de binnenvaart of de bouw.

Aniek staat bekend om haar grondige aanpak en haar vermogen om juridische kwesties op een eenvoudige manier uit te leggen aan haar cliënten. Ze stelt het belang van haar cliënt centraal en kan zich goed in hen verplaatsen.

Aniek heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Katholieke Universiteit Leuven in België en heeft zowel de master Internationaal en Europees Recht als de master Nederlands Recht, afstudeerrichting Handelsrecht, gevolgd.

In 2010 is Aniek beëdigd als advocaat en sinds 2015 is zij werkzaam bij Fairway advocaten.

Aniek is lid van Jurismus International, de jongerentak van het internationale netwerk van advocatenkantoren Eurojuris International. Sinds 2019 vervult zij een actieve rol in het bestuur van Jurismus.

Aniek is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: