Skip to main content

Internationaal

Veel in Nederland gevestigde zakelijke klanten van Fairway advocaten richten zich ook op de internationale markt. Om deze klanten ook buiten Nederland van dienst te kunnen zijn, is ons advocatenkantoor aangesloten bij EUROJURIS International, een toonaangevend wereldwijd netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Dit lidmaatschap stelt ons in staat om altijd de juiste internationale expert in te schakelen die uw belangen kan behartigen, waar ook ter wereld.

Wat kunnen we voor de klant in het buitenland betekenen? We hebben ruime ervaring in het begeleiden van klanten bij onder andere het betreden van buitenlandse markten en het aangaan van samenwerkingen met buitenlandse partijen. Voor lokale kwesties kunnen wij een beroep doen op ons zakelijke netwerk

Via het netwerk komen wij geregeld in contact met klanten die advies zoeken over een Nederlandse kwestie. Wij houden rekening met de verschillen in rechtsgebieden en gebruiken, spreken en schrijven goed Engels en Duits, en zijn in staat de klant te begeleiden door het voor hen vreemde landschap van de Nederlandse rechtspraktijk.