Skip to main content

Bram Marcus

"Voor scherp advies en het voorkomen van conflicten verdiep ik mij grondig in de business van mijn cliënten."

Bram is een ervaren advocaat met een (internationale) advies- en procespraktijk. Hij is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoed en handelsrecht en richt zich voornamelijk op het opstellen en beoordelen van contracten voor MKB-ondernemers, projectontwikkelaars en bedrijven in de "natte" en droge aannemerij. Bram heeft veel ervaring in het voeren van procedures op deze gebieden.

Bram heeft een scherp oog voor de business van zijn cliënten en gebruikt deze kennis om hen te adviseren en conflicten te voorkomen. Procederen is slechts een middel en geen doel op zich, andere mogelijkheden moeten eerst worden uitgeput.

Bram studeerde Technische Natuurkunde aan de TU Delft en Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit in Leiden, waar hij in 1995 afstudeerde in zowel de civiel- als bedrijfsrechtelijke richting. In hetzelfde jaar werd hij als advocaat beëdigd en trad hij in dienst bij Van Dam & Kruidenier Advocaten, waar hij vanaf 2005 partner was.
Vanaf januari 2022 is hij als medeoprichter en partner verbonden aan Fairway advocaten.

Bram is lid van de International Board van Eurojuris International, een internationaal samenwerkingsverband van meer dan 600 onafhankelijke advocatenkantoren in Europa en daarbuiten. Hij is ook medeoprichter en voormalig voorzitter van de Practice Group International Trade, Transport and Insurance van Eurojuris International. Naast zijn werkzaamheden als advocaat verzorgt hij in-house kennissessies voor diverse cliënten.

Bram Marcus

Advocaat | Partner

Bram Marcus

Huppie, huppie, huppie, huuuuppie, Feyenoord dat is m'n cluppie